Het gratis inloopspreekuur voor juridische vragen is uitgebreid met een spreekuur voor vragen aan de notaris. Dit is een initiatief van Bibliotheek Meppel in samenwerking met mr. J.W. Oosten, notaris (Lexis notarissen) en mevrouw mr. H. Diepeveen, advocaat en mediator (Diepeveen & Van Es advocatuur en Mediation).

Het spreekuur is verplaatst naar de maandagmiddag

Elke 1e en 3e maandag van de maand is de heer Oosten aanwezig; elke 2e en 4e maandag van de maand mevrouw mr. H. Diepeveen.

Van 15:00 en 16:30 is een ieder met een vraag aan de jurist of notaris welkom voor een gratis en vrijblijvend advies. Een afspraak maken is niet nodig!

Begintijd: 15.00 uur
Eindtijd: 16.30
Locatie: bibliotheek Meppel
De bibliotheek verkoopt weer afgeschreven boeken. Sla uw slag voor de vakantie!
Locatie: bibliotheek Meppel tijdens openingsuren

Bij CoderDojo Meppel leren kinderen, tussen de 7 en 17 jaar, om te programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer. De Dojo wordt opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen. Onderling delen deelnemers hun kennis en maken ze nieuwe dingen.

CoderDojo maakt development en leren programmeren een leuke en sociale ervaring. CoderDojo heeft slecht één regel: “Boven Alles: Wees Cool!”, Pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool.

WAT VERWACHTEN WIJ?

- Als je je hebt aangemeld, dan kom je ook echt.
- Wees op tijd, maar niet te vroeg: hou je aan de opgegeven tijden.
- Ervaring is niet belangrijk, als je maar komt omdat je het leuk vindt om nieuwe dingen te leren, of anderen te kunnen helpen.

WAT NEEM JE MEE?

- Bevestiging van je inschrijving
- Een werkende laptop

WANNEER EN WAAR?

Data: iedere derde donderdag van de maand
Tijd: van 15:30 – 16:45 uur
Plaats: Bibliotheek Meppel

HOE KUN JE MEEDOEN?

Meedoen aan CoderDojo is mogelijk voor iedereen tussen 7 en 17 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je aan te melden via info@bibliotheekmeppel.nl (zie onderaan deze pagina).

* Geef naam/leeftijd/telefoonnummer door!

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar ze moeten wel in de buurt blijven.

Datum: 21 juni
Begintijd: 15:30 uur