Het was vanwege de coronacrisis helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de publieke computers en werkplekken in de bibliotheek.

Nu de overheid de landelijke maatregelen versoepelt, is vanaf maandag 22 juni het gebruik van een aantal van deze werkplekken door bezoekers van de bibliotheek weer toegestaan.
Om rekening mee te houden:
Voor het gebruik van de publiekscomputers en werkplekken gelden een aantal beperkingen.

Vanwege de 1,5 meter afstandsregel zijn er minder computers beschikbaar.

Om meerdere bezoekers de mogelijkheid te geven om gebruik te maken van de computers en werkplekken mag je maximaal een uur gebruiken maken van de pc.
Als je een van de computers gebruikt is het verplicht om wegwerphandschoenen te dragen. Deze handschoenen liggen naast de computers en na gebruik dien je ze in de daarvoor bestemde afvalbak weg te gooien.

Daarnaast verzoeken we je om na afloop het toetsenbord en de muis met de aanwezige schoonmaakdoekjes te reinigen.

Hoewel bibliotheekmedewerkers klaar staan om je vragen te beantwoorden, kunnen zij je nog niet fysiek helpen met het gebruik van de computer, omdat zij dan de 1,5 meter afstand niet kunnen waarborgen.